Forum

867 Chelsea Trøje K...
 
867 Chelsea Trøje KinaDr
867 Chelsea Trøje KinaDr
Group: Registered
Joined: 2021-11-06
New Member

About Me

168 psg trøje NancyH  
Tilbage i marts hævdede Merson, at Ozils lukarative kontrakt komplicerede forhandlinger om en mulig forlængelse for Pierre-Emerick Aubameyang, og han har igen taget sigte på tyskeren under en snak med Sky Sports.  
Paul Merson mener, at Mesut Ozil er alt for dybt inde i sin karriere til at tilpasse sit spil til at passe til Mikel Artetas stil i Arsenal og hævder, at midtbanespilleren er en af ​​de værste spillere på planeten, når modstanderholdet er i besiddelse af bolden.  
liverpool trøje børn  
Selvom Merson håber, at situationen bliver løst, indrømmer han, at Ozil ville være 'gal' for at droppe sine enorme lønninger med Arsenal for at blive betalt mindre andre steder. liverpool trøje børn Den 31-årige playmaker var en ubrugt erstatning for Arsenals seneste ture til Brighton og Southampton og gik helt glip af Sheffield United søndag eftermiddag, da en rygskade udelukkede ham fra sidens FA Cup-kvartfinalesejr.  
BellaBela sverige tröja barn WilfredPa  
Ozils præstationer under pari og fortsat fravær fra siden har været en kilde til stor frustration blandt tilhængere, siden han underskrev en kontrakt på tre og et halvt år, der angiveligt var 350.000 pund om ugen i januar 2018.  
  
  
###  
BellaBela sverige tröja barn WilfredPa

Location

Occupation

liverpool trøje børn
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa

Please Login or Register